torsdag den 16. august 2012

Der er så mange ting igang i denne tid, ungerne har startet skole igen, hverdagen skal lige genfindes, der er alle de kasser med nye sager til butikken... der slæbes ind ad døren af post og fragtfolk... så er det også messe-tid og tid til det ene besøg efter det andet af diverse sælgere... mangler ikke meget så er hele første halvår af 2013 på plads!! Så mens vinterjakker, flyverdragter og nyt efterårstøj vælter ind, er der også alle de kasser med sager fra Vestergade.. som ligger i spredt fægtning blandet med bøjler, reoler, løse hylder, lamper og tæpper på butikkens 1.sal... godt for dig, at du ikke kan se det !!!

Men se nu her.... det er som juleaften at åbne kasserne med alle de nye sager... skønne nye venner fra engelske Jellycat. Ræve, hunde, katte og kaniner i mængder.. heldigvis viste det sig flere gange i dag, at det IKKE kun er mig, der er VILD med dem!!

Jeg fik faktisk lavet to nye vinduer i dag.. trods sælgere og kasser... (tak til regnen for  lidt tid til at få fundet orange og lilla ting frem, og tak til Marie for at hjælpe til)... se lige de fine træ-skilte.. DEM MÅTTE jeg simpelten købe... (findes også med far, men lad os nu lige nyde "søde mor" først!!!)


NU vi lige er ved søde mor... så har jeg valgt at fortsætte det samarbejdet som Bellis havde med Lise Pilmann. Hun laver nogle rigtig fine smykker.. både til voksne og  store børn..

Øreringene er lavet af kirurisk stål og så er de forgyldt eller forsølvet bagefter. Så de kan bruges af alle uanset, om man lider af nikkelallergi eller ej...


Smukke er de, og der er rigtig mange af dem!!