torsdag den 18. november 2010

Julepakker til Rumænien


Igen i år har vi pakket julegaver til fattige børn i Rumænien. Denne gang gik det meget stærkt, da foreningen "Børn i Rumænien", som kører direkte derned med gaverne, skulle afsted en måned tidligere end sidste år. Så desværre blev det ikke mere end et par få dag, at de fine pakker stod i vinduet. Takket være det legetøj, som I var så søde at aflevere hos Ønskefrøen efter dette års børneloppemarked i september.. ja så blev der pakker til 120børn. De fik alle sammen en fin stof pose med en større pose slik, samt legetøj og et stort eller flere små tøjdyr i.

Jeg måtte dog erkende, at fordi det skulle gå ret stærkt med at pakke i år, så måtte jeg skrue mit ambitionsniveau ned i forhold til sidste år... men ejg håber at børnene alligevel bliver glade for at få en gave.

2.a. på Borgerskolen pakkede igen i år nogle rigtig fine julepakker til deres venskabs-skole i Doubova. Der går ligeså mange elever i denne bjergskole, som der går i 2.a.. så det passede fint med antallet af gaver. Her fik alle elever et fint til&fra-mærke med deres samt givernes navn på. Flere af børnene havde, igen i år, klistret et billede af dem selv indeni låget på gaven.

TAK til alle for hjælpen. Stor tak til min mor og June for hjælp til at pakke pakkerne.