fredag den 19. november 2010

JOHA! ULD!


ØNSKEFRØEN er i tirsdags blevet JOHA-forhandler. Jeg manglede noget godt uld-undertøj, så det vil være de JOHAprodukter, du indtil videre vil kunne finde i butikken. Varerne lander i dag eller i begyndelsen af næste uge. Jeg har på opfordring indkøbt uld til både store og små.

Joha skriver bl.a. på deres hjemmeside:
  • Joha er Skandinaviens største producent af uldartikler m.v.
  • Virksomheden har mere end 40 års erfaring og har i dag egen produktionsfabrik i Ukraine med mere end 350 ansatte.
  • Joha´s produkter er kendetegnet ved den kompromisløse kvalitet, hvor der kun anvendes de bedste materialer. Alt testes og produceres af slidstærke og miljørigtige materialer, som kan tåle at blive vasket igen og igen. Det tidløse snit kombineret med den gode holdbarhed gør Johas produkter populære.
  • Miljørigtig produktion, der har ført til, at vi som den første producent af undertøj og nattøj er blevet godkendt til at bruge EU-Blomsten. Dette er din garanti for, at produkterne hører til markedets mest miljøvenlige uden at kvalitet eller funktion forringes. Da omtanke for miljøet er en del af Johas ideologi har vi også en økologisk serie mærket med EU-Blomsten, som giver den ultimative garanti for sundhedsvenlige og miljørigtige produkter.