lørdag den 12. oktober 2013

Godt nyt fra name it!

Det her er godt nyt! Hatten af for Name it!

Artiklen her kommer fra Retail News.
Den 31.oktober lancerer Name It et nyt bæredygtigt og permanent koncept.


- Med det nye tiltag ønsker vi at sætte fokus på miljørigtig afskaffelse og genanvendelse af gamle tekstiler som tøj og sko. Vi har derfor indgået et samarbejde med det tyske recycling firma I:CO, der er specialiseret inden for netop dette område, oplyser name it i en pressemeddelelse.

- Vi har siden september 2012 kørt konceptet i alle danske og udvalgte svenske name it butikker, og snart kan alle forbrugere i Danmark, Norge, Sverige, Finland,
Island, Færøerne, Irland, Tyskland, Østrig og Holland også aflevere deres brugte, aflagte og endda ødelagte tøj og sko i alle name it’s retail butikker – det gælder
uanset tøjets eller skoenes mærke, stand og kvalitet.

Fra name it’s butikker bliver tøjet sendt til sortering, hvor det enten sendes videre til genbrug eller bliver nedbrudt til fibre, der kan indgå i produktionen af andre materialer som fyld til bamser, isolering til huse og legepladsunderlag.

- Hos name it ønsker vi, at dette initiativ skal være fra barn til barn. For hvert kilo, der bliver indsamlet, donerer vi derfor 4,5 kr. til et velgørende formål, der arbejder for børns vilkår.