onsdag den 20. februar 2013

Sløret løftes lidt..

Så kan jeg efterhånden løfte sløret lidt.. for hvad vi går og tænker om den nye kundeklub... den kommer til at hedde noget i retningen af "Klub Frø"... vi vil lave en klub med en masse fordele for dig, der vil være med i Ønskefrøens kundeklubben.. du vil blive tilbudt at få et RIGTIGT ægte PLASTIC-klubkort, måske ovenikøbet med en RIGTIG ægte STREGKODE på, som er helt din egen.. 


Du vil få nogle interessante nyhedsmails, du vil få nogle ovenud dejlige tilbud, og vi vil hygge ekstra om dig i fremtiden... Vi vil informere dig om nyheder i butikken, arrangementer i butikken, og i Sorø.. vi vil gøre, hvad vi kan for at indhente gode deals til dig gennem samarbejdspartnere.. men det bliver KUN os, der kontakter dig, .. bare rolig.. du sørger for, at du trygt kan være medlem hos Ønskefrøen.. og KUN få fordele ud af det!!!

Der bliver en ny hjemmeside, en ny facebook hjemmeside.. og konkurrencer... det bliver kundeklub på den sjove måde.. på den gode måde... og skulle vi mod forventning skuffe dig, så SIG TIL!!! 

(Dette er indlæg nr. 444, :-)