onsdag den 20. oktober 2010

Ønskefrøen søger nisser og gavefyld.

Måske husker du projektet fra sidste jul...

Det er snart tid til at pakke julegaver til en mindre meget fattig børnehaven i Rumænien. Ligesom sidste jul støtter Ønskefrøen "børn i Rumænien" med en masse dejlige julegaver. Dette kan kun lade sig gøre, fordi I er søde at støtte projektet. I år blir det forhåbentlig til ca.100 dejlige julepakker til de små dejlige unger i den udvalgte børnehave. Ønskefrøen sørger for pakning, fordeling og indpakning af gaverne... men vi har brug for slik, brugt legetøj, bamser, skriveredskaber, malebøger, billedbøger, papirblokke, blyantspidsere, og hvad I ellers kan finde på. Så har du og måske især dine børn noget, de kan undvære, så modtager vi det med stor tak.

Det er en oplagt mulighed for at tage en snak med dine børn om, hvordan børn i andre lande har det i deres hverdag i forholdt til vores egne børn.

Jeg kan garantere, at børnehavebørnene vil blive uendelige glade for julepakkerne. De børn, som modtager gaverne i år, bor i et utroligt fattigt område, og de ejer stort set ingenting.

Skulle du have et par timer, og have lyst til at hjælpe med at pakke julegaverne, så sig til... for det tager sin tid at få dem pakket.

Du kan bare kigge ind med de ting, du og dine unger har lyst at give til julepakkerne. De skal være rene, pæne og hele. Følg med i mængden af pakker i butikkens midterste vindue.

STOR TAK FOR HVER EN HJÆLP!